Vil du flytte grænser og skabe byer?

11. september 2020
Mølbak Landinspektører A/S er i vækst og søger medarbejdere, der vil vokse med os

Har du lyst til at sætte dit præg på store projekter inden for blandt andet byudvikling, anlæg og infrastruktur? Og er du landinspektør eller ingeniør eller har du en akademisk uddannelse inden for f.eks. by-, energi- eller miljøplanlægning, landskabsforvaltning, geografi, jura eller lignende og interesserer dig for ejendomme, så er det dig, vi søger.

Hos Mølbak Landinspektører A/S får du mulighed for at arbejde med det, der motiverer og interesserer dig, og du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og skaber muligheder.

Du kan komme til at arbejde med blandt andet:

  • Matrikulære opgaver i forbindelse med by- og arealudvikling
  • Projektmateriale for større infrastrukturprojekter i hele Danmark
  • Projektstyring
  • Tinglysning af rettigheder og forpligtelser for privat ejendom
  • Servitut- og ledningsundersøgelser på byudviklingsarealer

Om dig
Som person er du nysgerrig, analytisk anlagt og arbejder struktureret og systematisk. Kan du lide at have styr på detaljerne, og har du sans for nøjagtighed, er det en fordel. Du motiveres af at arbejde med kort og geodata dels i CAD og dels ud fra ejendomsjuridiske aspekter, og du forstår vigtigheden af at levere høj kvalitet i ydelser og service til vores kunder. Du tager ansvar for helheden i projekterne og byder ind med rådgivning og løsninger, der opfylder både kundens og virksomhedens behov. Har du ikke en projektlederuddannelse, er der mulighed for at få en inden for de første par år.

Om os
Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Du kan forvente at få sparring på et højt niveau på dine arbejdsopgaver, fokus på kompetence- og karriereudvikling samt et netværk af fagekspertiser at trække på. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med 65 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage et par dage om ugen.

Sådan søger du
Send din ansøgning og CV til os på molbak@molbak.dk.  

Vi afholder løbende samtaler og har en kort ansættelses- proces, når vi finder den rette medarbejder så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Kontakt gerne områdechef Casper Thybo på  20 73 38 83 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Ansættelsessted er vores kontor på Østerbro i København eller på vores hovedkontor i Roskilde.