Mølbak Landinspektører A/S søger økonomimedarbejder/controller

Er spændende opgaver, højt ambitionsniveau og gode arbejdsvilkår noget for dig?
Så er du måske vores nye skarpe økonomimedarbejder/controller

Som økonomimedarbejder/controller hos Mølbak Landinspektører A/S refererer du til økonomichefen, og det er jer, som håndterer virksomhedens regnskab og bogholderi. Her arbejder du primært med regnskabet fra A-Z, hvor du tager dig af f.eks. opfølgning på daglig bogføring samt diverse finansposteringer, løndata, bankafstemning, fakturering, kunde- og leverandøropfølgning.

Vi er i gang med en professionalisering af vores økonomiadministration, så du får god mulighed for at sætte dit præg på arbejdsprocesser, opsætning af systemer mv.

Om dig
Du skal være stærk i Excel og i systemer, og du skal motiveres af at få tal til at stemme og få styr på tingene. Du har blik for detaljerne samtidig med et godt overblik, og du arbejder systematisk og struktureret hen mod målet. Din faglighed er i top, og du har let ved at sætte dig ind i nye opgaver. Interesserer du dig for AI/robotics, er det kun en fordel.

Som person er du imødekommende, smilende og bidrager til den gode stemning blandt dine kolleger. Du vægter respektfuld og anerkendende kommunikation højt i mødet med andre, og du motiveres af at skabe resultater sammen med forretningen. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, men uddannelsesbaggrund er underordnet.

Om os
Du bliver del af en solid virksomhed, som vægter faglighed, arbejdsglæde og god service overfor vores kunder højt. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere. Vi er 65 medarbejdere i Danmark og har kontor bl.a. i Roskilde og København. Vi leverer rådgivning, løsninger og ydelser, der dækker alle facetter af landinspektørforretning, og vi er under fortsat udvikling. Vi er en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der er med forrest i feltet og er samtidig en solid virksomhed med mangeårig erfaring på markedet.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage et par dage om ugen.

Sådan søger du
Send din ansøgning og CV til os på molbak@molbak.dk.  

Vi afholder løbende samtaler og har en kort ansættelsesproces, når vi finder den rette medarbejder så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Kontakt gerne økonomichef Helle Hensvold på tlf.nr. 61439917 for yderligere oplysninger om stillingen. 

Ansættelsessted er vores hovedkontor i Roskilde.