Viamap søger IT-Developer

7. februar 2020

Er du vores nye IT-Developer?

Motiveres du af at designe innovative løsninger, der skaber værdi hos kunden? Vil du sætte dit præg på fremtidens kortsystemer? Og kan du omsætte kundens behov og dine egne idéer til konkrete produkter af høj kvalitet, så er det dig vi søger.

Til vores Viamap-løsning søger vi en IT-Developer, der vil være med på rejsen, når vi målrettet arbejder på at skabe fremtidens bedste kortløsninger. Sammen med vores nuværende team af stærke udviklere, skal du være med til at udvikle, bygge og designe løsninger inden for digitale kort. Her vil du deltage i alle faser af udviklingsforløbet og du vil få stor indflydelse på de færdige produkter, ligesom dine idéer, evner og erfaring løbende vil blive bragt i spil. På nuværende tidspunkt bruges vores produkter blandt andet til større byggeudviklingsprojekter og er især populært inden for ejendomsbranchen, men målet er, at det i fremtiden skal gøres tilgængelig for langt flere kundesegmenter.

Dine opgaver vil bl.a. være programmering af nye løsninger, kodeoptimering af eksisterende løsninger, løbende forbedring af vores DevOps-opsætning og driftsunderstøttelse. Vores nuværende løsninger er primært udviklet i Python og TypeScript med backend baseret på Postgres og Postgis. Vi benytter en moderne serverless arkitektur på AWS.

Du byder ind med

Du har en IT-uddannelse på bachelor eller kandidatniveau. Du har et godt overblik og arbejder struktureret og fokuseret. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har mindst 3 års erfaring med udvikling af produkter
 • Trives i et arbejdsmiljø kendetegnet ved høj selvstændighed og ansvarstagen, og hvor du selv bidrager til egen udvikling
 • Taler og skriver dansk og engelsk
 • Er god til at kvalitetssikre dit eget arbejde og sætter en ære i at levere højkvalitets-løsninger

Vi arbejder med følgende teknologier, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med flere af dem:

 • Python
 • Typescript
 • React
 • Postgres
 • Cloud Computing, AWS
 • Linux
 • Apache
 • Git

 

Om teamet

Du bliver en del af et team på pt. fire medarbejdere. Vi hjælper og sparrer med hinanden og vores arbejdsdag er præget af højt humør, stort engagement og en uformel tone. Vi er fulde af god energi, og vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har rig mulighed for at følge løsningerne fra idé til slutimplementeringen hos kunderne. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi har kontor på Østerbro i København, hvor vores udviklingsteam sidder, og i Roskilde.

 

Om Viamap

Viamap, der er en del af Mølbak Landinspektører A/S, er markedsledende inden for digitale kortløsninger, afstandsberegninger og geodata. Èn af vores kortløsninger er Mapit - et brugervenligt og innovativt kortværktøj, der hjælper dig med at få styr på dine data. Mølbak Landinspektører A/S er et af Danmarks største landinspektørfirmaer med ca. 65 medarbejdere og kontor i Roskilde og København. Vi leverer rådgivning, løsninger og ydelser, der dækker alle nuancer af landinspektørforretning. Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Sådan søger du
Send dit CV og en kort ansøgning til os på molbak@molbak.dk. Vi afholder løbende samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder.

Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i stillingen kan du kontakte senior udvikler Klaus Bech på tlf.nr. 28441723. Har du andre spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-chef Katrine Jensen på tlf.nr. 25235263. 

Referencer
Carlsberg Byen
NærHeden

Ledende landinspektør
By & Havn
Hovedstadens Letbane