FÅ ADGANG TIL TUSINDVIS AF DATA

7. februar 2020
Josefine Winsløv

Med Viamaps digitale kortløsning Mapit får du et brugervenligt og innovativt værktøj til at få styr på din data. Mapit giver dig ikke bare et visuelt overblik men kan også være en vej til mere salg, og løsningen skaber værdi hos en bred vifte af forskellige virksomheder, brancher og erhverv.

Mapit er en digital kortløsning, der skaber overblik over komplekse datasæt og præsenterer førnævnte data på en enkel og overskuelig måde. Tidligere har Mapit primært været populær indenfor især ejendomsbranchen, men Else-Marie Ulvsgaard, Account Manager for Viamap, mener, at der reelt set er et langt større segment, der kunne nyde godt af, hvad Mapit kan tilbyde:

”Stort set alle virksomheder kan have brug for at visualisere deres data i en eller anden grad, og eftersom Mapit både kan vise allerede eksisterende data på en overskuelig måde men også kan levere ny data til kunden, kan løsningen faktisk bruges i langt flere typer af brancher og virksomheder end først antaget”.

For at gøre Mapit’s ydelser tilgængelige for en langt større målgruppe end tidligere åbner Viamap nu dørene for potentielle nye samarbejdspartnere. Else-Marie Ulvsgaard nævner eksempelvis transportbranchen, rejsebureauer og sommerhusudlejningsfirmaer som tænkelige nye segmenter, hvor Mapit’s løsninger kan bidrage til at skabe større vækst og forklarer, at Viamap i den forbindelse har tilpasset produktet: ”For at imødekomme efterspørgslen fra de nye typer af kundesegmenter har vi i Viamap besluttet at relancere produktet med en forbedret hjemmeside, en ændret prisstruktur og en ny mulighed for at købe Mapit online”. Else-Marie Ulvsgaard uddyber: ”Vi har høje forventninger til få gjort flere kundesegmenter opmærksomme på Mapit og få spredt ordet om, hvordan vi med vores digitale kortløsning kan skabe positiv værdi for en bred vifte af nye virksomheder”.

Kortløsningen Mapit udbydes af Viamap, der er en del af Mølbak Landinspektører A/S. Du kan læse mere om Mapit her.