Landmåling i en fart. I fart.

7. november 2019

Mølbak Landinspektører A/S tilbyder hurtig og præcis landmåling med Mobile Mapping.

Med Mobile Mapping kan vi opmåle en vejstrækning, et byområde eller en byggeplads langt hurtigere end før. Det, som tog måneder, tager nu dage eller timer, og når vi laserscanner ved alm. trafikhastighed, behøver vi ikke spærre af og skabe kaos for alle andre. Præcisionen er også bedre end nogensinde. Den relative nøjagtighed i punktskyen er 2-4 mm, og den absolutte nøjagtighed er 15-25 mm. Og så overser scanneren intet. Vi kan fortælle dig alt om lygtepæle, elskabe, kloakdæksler og meget mere. Vi kan endda fortælle dig, hvor mange revner, der er i vejen, og hvor de er henne.

Mølbak Landinspektører A/S er erfarne brugere af den nye teknologi. Vi har løst flere opgaver med Mobile Mapping i ind- og udland.

Hvis du vil vide mere om Mobile Mapping kontakt :

Salgsdirektør Per Lykke Larsen
21 43 45 05
pll@molbak.dk