Boligsiden vælger Viamap som kortløsning

25. februar 2019
Danmarks mest besøgte boligportal har skiftet leverandør til danske Viamap. Den nye kortløsning performer godt, er fleksibel og nem at implementere – og er ikke mindst økonomisk rentabel, lyder det fra Boligsiden.
Boligsiden-kortvisningJPG
For yderligere oplysninger vedr. Viamap og kortløsningen:
Thomas Kristensen,
tlf. 5455 1560

Boligsiden kræver en stærk performance på hjemmesiden. Ejendomsmæglernes egen boligportal har nu valgt Viamap som leverandør af digital kortløsning til websitet – og dermed breder Viamap sig endnu længere ud over ejendomsmæglerbranchen.

»Viamap-kortet er nemt at implementere, performer godt, og vi sparer en masse penge. Der er desuden en enorm fleksibilitet i programmet. Alt det er vi rigtigt glade for,« siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Boligsiden oplyser, at de er den eneste boligportal, som får direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere i Danmark og derfor er den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle og valide statistik og information om boligmarkedet.

»Vores kort bliver brugt af flere millioner om måneden – alle, der er interesserede i enten at se boliger til salg, selv har noget til salg eller måske ønsker at se, hvad huse koster i det enkelte område.

Vi er slet ikke færdige med at udnytte de mange muligheder, der ligger i Viamap-kortet. Vi skal lige have skabt os et overblik over hele løsningen, og vi har selvfølgelig nogle ideer om, hvad vi gerne vil udvikle videre – eksempelvis findes der mange spændende måder at lave skråfotos og gadefotos på,« siger Birgit Daetz.

Specialløsning til ejendomsbranchen

Viamap har gennem flere år specialiseret sig i ejendomsbranchen og leverer i forvejen digitale kortløsninger til blandt andre Nybolig, danbolig, EDC Erhverv og Ejendomstorvet.

Bag Viamap-løsningen står Thomas Kristensen, som oprindeligt er geograf og kortspecialist.

»Jeg er meget stolt af, at vi kan levere en god løsning til så stor og velbesøgt en aktør som Boligsiden. Det kræver, at vi har en høj og stabil oppetid, og det er jeg meget glad for, at vi har kunnet leve op til. Vores vision har været at udvikle en elegant digital kortløsning, som nemt implementeres på websitet, og jeg glæder mig til at udfolde mulighederne sammen med Boligsiden,« siger Thomas Kristensen.

Viamaps kortløsning er baseret på åbne kilder og henter dagligt opdaterede data for adresser, veje, matrikler og bygninger fra blandt andre OSM, SDFE og Geostyrelsen. Løsningen leveres med fast prisstruktur og frit træk uanset antallet besøgende på websitet.