Mølbak Landinspektører A/S søger IT-supporter

27. november 2019

Er du vores nye dygtige IT-supporter?

Mølbak Landinspektører A/S søger en IT-supporter, som vil være med til at udvikle og drifte virksomhedens IT-infrastruktur. Motiveres du af at finde IT-løsninger, som understøtter forretningens behov, og har du lyst til automatisere arbejdsgange samt lede implementering af vigtige IT-projekter, så er det dig vi søger.

Mølbak Landinspektører A/S er i gang med en digitaliseringsproces og har derfor brug for endnu en medarbejder, som sammen med vores IT-supporter Asbjørn kan være med til at udvikle, drifte og vedligeholde vores software. Sammen med Asbjørn bliver du ansvarlig for, at vores IT fungerer optimalt i forhold til forretningens behov, og du bliver en del af vores inhouse support, som virksomheden sætter stor pris på.

Dine opgaver vil bl.a. være
• Projektledelse af forskellige IT-projekter, herunder udarbejdelse af kravspecifikationer, interessenthåndtering, sikring af fremdrift og opfølgning, implementering mv.
• Drift og vedligehold af vores software
• Opdatering af databaser fx Microstation og journalprogrammer
• Implementering af Office 365
• Udvikling og implementering af SharePoint
• Drift og vedligehold af IT-udstyr
• Håndtering af IT-leverandører
• Automatisering og effektivisering af processer
• Inhouse support

Vi tilbyder dig
Du bliver del af en virksomhed, hvor IT spiller en central rolle i udviklingen af forretningen. Du vil derfor få indflydelse på vigtige beslutninger, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på den fremtidige infrastruktur i virksomheden. Du vil få et tæt samarbejde med både ledelsen og de forskellige forretningsområder i forhold til både udvikling, drift og support af vores IT-systemer.

Du tilbyder os
Du trives med at arbejde med udvikling, drift og support af IT-infrastruktur. Samtidig har du lyst til at byde ind med din faglighed og erfaring, når det gælder udarbejdelse og implementering af IT-strategi for virksomheden. Vi ser gerne, at du har erfaring med Microstation samt at du er superbruger i SharePoint. Og så har du selvfølgelig et højt fagligt niveau og meget gerne forståelse for og erfaring med håndtering af Big data.

Om os
Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede medarbejdere. Vi er pt. over 60 medarbejdere i Danmark og har kontor i Roskilde og København. Vi leverer rådgivning, løsninger og ydelser, der dækker alle facetter af landinspektørforretning, og vi er under fortsat udvikling. Vi er en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der er med forrest i feltet og er samtidig en solid virksomhed med mangeårig erfaring på markedet.

Sådan søger du
Send din ansøgning til os på molbak@molbak.dk  senest d. 5. januar 2020. Vi afholder løbende samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Kontakt gerne afdelings- direktør Jesper Bach Stisen tlf.nr. 61338409 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansættelsessted er vores kontor i Roskilde.

Referencer
Carlsberg Byen
NærHeden

Ledende landinspektør
By & Havn
Hovedstadens Letbane