Mølbak Landinspektører A/S søger Projektleder til Landmåling

8. november 2019

Er du vores nye projektleder i Landmåling?

Projektleder til Landmåling | Stillingsopslag | Mølbak Landinspektører

Sammen med vores projektledere er det din opgave at sikre, at kunderne oplever god service og høj kvalitet i vores ydelser i Landmåling. Det gør du blandt andet ved at have fokus på hele processen fra ordremodtagelse og tilbudsgivning over kvalitetssikring af materiale til kort- og landmålingsteknikerne til afslutning og fakturering af opgaverne. Vores projektledere sidder på kontoret i Roskilde, hvorfra de sammen sørger for en professionel håndtering af kundehenvendelser, planlægger produktionen i marken og på byggepladsen samt sørger for kvalitetssikring af materialer og leverancer.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Kundeservice og modtagelse af ordrer.
  • Tilbudsgivning.
  • Ressourcestyring i relation til opgaverne.
  • Kvalitetssikring af tegningsmateriale.
  • Håndtering af vores CAD-arbejder, både 2D og 3D – vi arbejder i Bentley-Miljø.
  • Volumenberegninger, udarbejdelse af data til maskinstyring, visualiseringer mv.

.

Du byder ind med

Du har et godt overblik og arbejder fokuseret og struktureret. Du er god til at kommunikere i skrift og tale og forstår vigtigheden af at være præcis i dine aftaler. Har du erfaring med at arbejde i CAD, er det en fordel men ikke et krav, og har du lyst til at være i marken en gang imellem, er der også mulighed for det.

Du har erfaring fra en lignende stilling med landmålingsydelser og projektledelse eller erfaring fra CAD-verdenen og vil udvikle dig med projektledelse.

Du har uddannelse som kort- og landmålingstekniker, bygningskonstruktør, teknisk designer eller tilsvarende.

Om os

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team på 18 medarbejdere, som alle brænder for landmåling. Vi hjælper hinanden og prioriterer højt humør og en uformel tone. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning.

Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Sådan søger du
Send dit cv til os på Molbak@Molbak.dk senest d. 1. december 2019.

Vi holder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelings- direktør Jesper Bach Stisen på tlf.nr.: 61 33 84 09.

Referencer
Carlsberg Byen
NærHeden
Ledende landinspektør
By & Havn
Hovedstadens Letbane