Kan du flytte grænser og skabe byer?

11. september 2019

Mølbak Landinspektører er i vækst og søger medarbejdere, der vil vokse med os

KAN DU FLYTTE GRÆNSER OG SKABE BYER? | Stillingsopslag | Mølbak Landinspektører

Har du lyst til at sætte dit præg på store projekter inden for blandt andet byudvikling, anlæg og infrastruktur? Og har du en akademisk uddannelse inden for eksempelvis by-, energi- eller miljøplanlægning, landskabsforvaltning, geografi, jura, arkitekt eller lign. og interesserer dig for ejendomme, så er det dig, vi søger.

Hos Mølbak Landinspektører får du mulighed for at arbejde med det, der motiverer og interesserer dig, og du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og skaber muligheder.

Du kan komme til at arbejde med blandt andet:

  • Matrikulære opgaver i forbindelse med by- og arealudvikling
  • Gennemgang af projektmateriale for infrastrukturprojekter
  • Projektstyring
  • Tinglysning af rettigheder og forpligtelser for privat ejendom
  • Servitut- og ledningsundersøgelser på byudviklingsarealer

.

Du byder ind med

Som person er du nysgerrig, analytisk anlagt og arbejder struktureret og systematisk. Kan du lide at have styr på detaljerne, og har du sans for nøjagtighed, er det en fordel. Du motiveres af at arbejde med kort, geodata eller de juridiske aspekter inden for rettigheder over fast ejendom, og du forstår vigtigheden af at levere høj kvalitet i ydelser og service til vores kunder. Du tager ansvar for helheden i projekterne og byder ind med rådgivning og løsninger der opfylder både kundens og virksomhedens behov.

Om os

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Du kan forvente at få sparring på et højt niveau på dine arbejdsopgaver, fokus på kompetence- og karriereudvikling,samt et netværk af fagekspertiser at trække på. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Info
Send dit cv til hos på Molbak@Molbak.dk senest den 6. oktober.

Vi holder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Casper Thybo på tlf: 20733 883.

Referencer
Carlsberg Byen
Nærheden
Ledende landinspektør
By & Havn
Hovedstadens Letbane