Mølbak Landinspektører søger landinspektører eller lignende kompetencer

20. maj 2019

Mølbak Landinspektører er i vækst og søger derfor medarbejdere, der vil være med til at tage landinspektørbranchen til nye højder.

moelbak-soeger-medarbejder

Mølbak Landinspektører er i vækst og søger derfor medarbejdere, der vil være med til at løfte landinspektørbranchen til nye højder.

Hos Mølbak Landinspektører får du mulighed for at arbejde med det, der motiverer og interesserer dig, og du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og muligheder. Du får sparring på dine opgaver, fokus på kompetence- og karriereudvikling samt et netværk af fagekspertiser at trække på.

Vores styrke er stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi et skridt foran, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og eksisterende løsninger til nye markeder.

Vi søger kollegaer, som vil være med blandt de bedste, og som vil være med til at sætte sit præg på store projekter inden for bl.a. byudvikling, anlæg og infrastruktur i ind- og udland.

Du er landinspektør eller har anden relevant uddannelsesbaggrund, og så har du erfaring eller interesse inden for et af disse fagområder; Byudvikling, Areal og Rettigheder, matrikulært arbejde eller lignende. Hos Mølbak Landinspektører kan du arbejde fra vores kontorer i enten Roskilde, København Ø eller Aalborg.

Har du erfaring inden for andre fagområder, som du tænker er relevante for os, så hører vi også gerne fra dig.

Send din LinkedIn-profil til os via mail til lgp@molbak.dk senest 16. juni 2019, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

Kontaktperson
Direktør
Lars Gjøg Pedersen,
tlf. +45 40738515
lgp@molbak.dk

Kontaktoplysninger
Mølbak Landinspektører A/S
Ledreborg Allé 130a
4000 Roskilde, Danmark
+45 70200883
molbak@molbak.dk

Læs om vores spændende projekter
Carlsberg Byen
Nærheden
Ledende landinspektør
Tuborg Havn
Hovedstadens Letbane