Kickstart din karriere – invitation til Åbent Hus

15. maj 2019

Vi slår dørene op til et par hyggelige timer med faglig inspiration, ny viden og netværk. Som et af landets førende og mest digitale landinspektørfirmaer ser vi frem til at møde den næste generation af landinspektører, der skal løfte os videre til nye højder.

23. maj kl. 15.00-17.00 - Østerbrogade 125, 1. sal, 2100 København Ø.

moelbak-aabent-hus_23-maj-2019_invitaion

Karrieremuligheder og projekter hos Mølbak Landinspektører A/S

Første del af programmet byder på oplæg fra bl.a. vores administrerende direktør og direktøren for vores Geodata-afdeling. Efter en times tid vil du være klogere på, hvem vi er, vores helt nye turnusforløb for landinspektørstuderende, overgangen fra studerende til fuldtidslandinspektør, og hvilke arbejdsområder du typisk kan beskæftige dig med hos os.

Vi fortæller om vores spændende projekter

For eksempel har vi rådgivet Carlsberg Byen P/S om ejendomsudvikling og foretaget 3D-opmåling af eksisterende bygninger i Københavns nye bydel og erhvervsmekka. Og i sommeren 2018 kortlagde
vi 11,3 kilometer vejstrækning i Aalborg Kommune med mobillaserscanning med henblik på at danne en helt nøjagtig 3D CAD-model til projektering af en ny letbane.

Udbyg dit netværk

Et stærkt, fagligt netværk kan være en god investering i din fremtidige karriere. Umiddelbart efter de faglige oplæg inviterer vi til en time med netværk, sparring og dialog.
Det vil desuden være muligt at stille spørgsmål til repræsentanterne fra Mølbak Landinspektører A/S.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding senest 22. maj på mail til Agnethe Preetzmann fra Mølbak Landinspektører A/S: avp@molbak.dk