Tre nye rammeaftaler til Mølbak Landinspektører A/S

10. januar 2019

Vi har hos Mølbak Landinspektører A/S et stærkt digitalt fokus, og vi er netop blevet tildelt tre rammeaftaler fra Vejdirektoratet inden for henholdsvis IT-support og tilpasning, arealerhvervelse samt kortlægning og digitalisering. Disse områder er nogle af vores stærkeste kompetencer, og vi ser frem til samarbejdet med Vejdirektoratet.

Tre nye rammeaftaler til Mølbak Landinspektører A/S | Læs nyheden her

Vi har hos Mølbak Landinspektører A/S et stærkt digitalt fokus, og vi er netop blevet tildelt tre rammeaftaler fra Vejdirektoratet inden for henholdsvis IT-support og tilpasning, arealerhvervelse samt kortlægning og digitalisering. Disse områder er nogle af vores stærkeste kompetencer, og vi ser frem til samarbejdet med Vejdirektoratet.

De tre rammeaftaler indebærer, at Mølbak Landinspektører A/S i perioden 2019-2022 fungerer som in-house konsulenter for Vejdirektoratet henholdsvis i Skanderborg og hovedstadsområdet.

Rammeaftalen for arealerhvervelse betyder, at vi løbende skal udarbejde materiale til arealerhvervelse, planer for besigtigelse og ekspropriation samt ledningsplaner. Vi skal desuden bistå Vejdirektoratet med opgaver som sagsbehandling inden for arealforvaltning, ejendomsret og naboret i forbindelse med eksempelvis nye anlæg og veje og ved omlægning af ledninger.

Som konsulent for IT-support og tilpasning skal vi blandt andet være fagprojektleder for Vejdirektoratet, hvilket vil sige, at vi skal bearbejde opbygge og drifte deres databaser med GIS og 3D-data. Vi skal desuden forestå digitalisering og kortlægning af eksisterende anlæg og veje for Vejdirektoratet.

Hvis du har spørgsmål til vores nye konsulentopgaver, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Jens Mølbak, tlf. 2078 4645, mail jm@molbak.dk