danbolig tilbyder boligshopping i 3D med Viamaps kortløsning

15. november 2018
En af Danmarks største ejendomsmæglerkæder, danbolig, har netop lanceret Mølbak Landinspektørers Viamap-kort i 3D på deres hjemmeside.
Amalienborg_viamap
Illustration:
Amalienborg i 3D

For flere oplysninger om Viamap-kortløsningen kontakt: Thomas Kristensen,
tlf. 5455 1560,
mail tkk@molbak.dk

3D-kortet bruges blandt andet på danboligs ”Vores Nabolag”, hvor boligkøbere via unikke demografiske data kan få viden om lokalområdet, eksempelvis daginstitutioner, skoler, indkøbsmuligheder og befolkningssammensætning.

»Vi sætter en ny standard for kort i Danmark med denne løsning. Det er ganske enkelt det bedste kortprodukt på markedet, og det vil vi naturligvis gerne tilbyde vores kunder,« siger Senior Specialist og Digital Projektleder i danbolig Kian Zanno Ejlertsen.

Viamap blev i sommeren 2018 en del af Mølbak Landinspektører A/S, hvor Thomas Kristensen fortsat har ansvaret for produkterne og brandet. Han glæder sig over danboligs store tilfredshed.

»Jeg er meget stolt over, at vi kan udvikle kort med høj performance til Danboligs flotte side. Det kræver, at vi har en høj og stabil oppetid og et lækkert design, og det er jeg meget glad for, at vi har kunnet leve op til. Vores prisstruktur er enkel, så Danbolig kan bruge kortet ubegrænset til fast pris, så vi skal kunne levere, uanset hvor mange brugere der er – og det er jo forhåbentlig mange,« siger Thomas Kristensen

3D-kortløsningen betyder et bedre samlet indtryk af boligens område for de potentielle købere med blandt andet højden af bygninger. Desuden kan Viamap-løsningen vise eksempelvis afstande til motorveje, stationer og butikker.

»Viamap er et rigtigt godt kort, som er fuldt ud konkurrencedygtigt på pris og kvalitet og altid opdateret, fordi det er baseret på offentlige databaser og fri data. Vi har kunnet tilpasse kortet efter vores eget design, og det var nemt at implementere. Og for mig er det naturligvis en stor fordel, at jeg har adgang til support og udviklere inden for dansk arbejdstid, hvis det skulle blive nødvendigt,« siger Kian Zanno Ejlertsen.

Se 3D-kortet på www.danbolig.dk/nabolag