Mølbak Landinspektører A/S køber kortleverandøren Viamap ApS

24. august 2018
Digitalisering og afstandsdata er et stigende fokusområde for os og grundlag for ejendomsudvikling og -administration, siger administrerende direktør Jens Mølbak.
Mølbak Landinspektører A/S køber kortleverandøren Viamap ApS - Mølbak Landinspektører
For yderligere oplysninger kontakt Administrerende direktør Jens Mølbak, Mølbak Landinspektører A/S, tlf.: 2078 4645 Direktør Thomas Kristian Kristensen, Viamap ApS, tlf.: 2083 1505

Viamap ApS er førende inden for levering af digitale kort til blandt andet ejendomsmæglerbranchen og boligmarkedet. Her bruges Viamaps kort til eksempelvis at måle afstande til motorveje, stationer og butikker, fortæller Jens Mølbak, der er administrerende direktør i Mølbak Landinspektører A/S.

»Vi arbejder i stigende grad med Big Data, og Viamap er et stærkt brand, som leverer et produkt af høj kvalitet. Viamap passer særdeles godt ind i vores virksomhed og vores forretning, og jeg ser frem til at kunne tilbyde denne specialiserede service fremover,« siger Jens Mølbak.

Mølbak Landinspektører A/S rådgiver blandt andet om ejendomsudvikling og -administration og udarbejder lokalplaner. I stigende grad tilbyder virksomheden digitalisering og præsentation af data, eksempelvis i forbindelse med LER-loven.

Stærkt alternativ til Google Maps
Viamap ApS blev etableret i 2016, og virksomhedens kortløsninger er et stærkt alternativ til eksempelvis Google Maps og Krak. Stifter og indehaver Thomas Kristian Kristensen fortæller, at Viamaps kort i dag er den foretrukne løsning for eksempelvid Danbolig, Jobindex og Danske Banks Mobile Life. Virksomheden ejer og driver desuden siden hvorlangterder.dk.

”Viamap har haft en betydelig udvikling de seneste år, og vi har potentiale til at vækste yderligere. Det var afgørende for vores beslutning, at Mølbak Landinspektører var indstillet på at videreudvikle os og medtage vores produkter i deres portefølje fra første dag. Det åbner store muligheder for os at blive en del af en stor virksomhed, som er økonomisk stærk. Og så råder Mølbak Landinspektører over et omfattende datagrundlag, som helt åbenlyst passer til vores produkt,« siger Thomas Kristian Kristensen.

Viamap ApS flytter ind i Mølbak Landinspektørers hovedkvarter i Roskilde – og her fortsætter kortleverandøren som selvstændigt brand under afdelingen for Data og Digitalisering. Thomas Kristian Kristensen og medstifter Daniel Haaland Fairchild kommer stadig til at have den daglige dialog med kunder.