Pressemeddelelse: Landinspektør satser på byrådet

8. november 2017
Asbjørn Søborg-Madsen

Poul Erik Jensen træder ud af Mølbak Landinspektører A/S og fokuserer på det politiske arbejde i Køge og omegn.

En erfaren kapacitet forlader Mølbak Landinspektører A/S: Poul Erik Jensen trækker sig for at hellige sig politik efter fire årtier som landinspektør – heraf de seks år hos Mølbak Landinspektører A/S. Poul Erik Jensen er medlem af Køge Byråd for Venstre, og i forbindelse med det forestående kommunalvalg arbejder han for at blive genvalgt.

»Det er spændende at være med til at bestemme, men det tager også meget tid. Jeg er gået ind i politik for at gøre tilværelsen bedre for borgerne, og det har jeg valgt at fokusere på fremover,« siger Poul Erik Jensen.

Seks års rådgivning hos Mølbak

Poul Erik Jensen er 72 år, og han er kendt og engageret i Køge og omegn, hvor han er medlem af henholdsvis Køges teknik- og miljøudvalg, ejendoms- og driftsudvalget og bestyrelsen for Køge Havn. Desuden har han gennem mange år været aktiv i lokale foreninger og sportsklubber.

I 2011 blev han landinspektør hos Mølbak Landinspektører A/S, da hans virksomhed fusionerede. Siden da har han udviklet og projektledet en omfattende portefølje af udstykninger og andre landsinspektøropgaver.

Administrerende direktør Jens Mølbak takker Poul Erik Jensen for seks års kompetent bidrag og rådgivning hos Mølbak Landinspektører A/S.

»Poul Erik har været en stærk og værdsat kompetence, og jeg ønsker ham held og lykke fremover. Vi har været meget tilfredse med Poul Erik, og jeg håber, at vi kan fortsætte et samarbejde,« siger Jens Mølbak.

Poul Erik Jensen fratræder endeligt hos Mølbak Landinspektører A/S med udgangen af november.

»Jeg vil nok mere eller mindre være landinspektør resten af mit liv« afslutter Poul Erik Jensen.